Koodiklinikka ry

Rekisteröity yhdistys

Koodiklinikka on nyt rekisteröity yhdistys!

Lähes nelivuotisen taipaleensa aikana Koodiklinikka on kasvanut lähes tuhannen rekisteröityneen jäsenen yhteisöiksi ja näin saavuttanut aseman Suomen suurimpana ohjelmointiaiheisena yhteisönä! Liittymällä Koodiklinikka ry:n jäseneksi tuet toimintaamme, ja tulevaisuudessa yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa etuihin Koodiklinikan tapahtumissa.

Yhdistyksen jäsenyys ei ole, eikä tule olemaan, pakollinen Koodiklinikan käyttäjille tai meetuppeihin osallistujille.

Kuka tahansa Slack:iin rekisteröitynyt käyttäjä voi liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla 10€ vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenmaksulla tulemme tekemään tapahtumistamme vieläkin mielenkiintoisempia ja kattamaan kustannuksia jäsenmäärämme kasvaessa.

Jos tarvitset Slack-kutsun, siirry etusivulle.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste luettavissa Google Drivessä.

Lisätietoa yhdistyksen jäsenyydestä tai vuosimaksusta emaililla